Repair Cafés in augustus weer open

De Ronde Venen - Nu de zwaarste maatregelen voor bescherming tegen corona wat milder zijn geworden, mogen de Repair Cafés gelukkig weer open. De vrijwilligers staan te trappelen en het
publiek ook! Uiteraard wel conform de huidige RIVM-regels.

Het Repair Café Baambrugge start weer op de eerste dinsdag van de maand, namelijk 4 augustus a.s. Dat wordt dan de tweede keer voor deze nieuwe groep, dus wel weer spannend.

Voor deze groep is men nog op zoek naar vrijwillige reparateurs. Dus mocht u interesse hebben meld u dan aan. Ook wordt nog gezocht naar een nog goed werkende naaimachine voor de naaiwerkzaamheden van Elise. Wilt u uw naaimachine schenken? Heel erg welkom.

Dit Repair Café is open van 10:00 tot 12:00 uur en wordt gehouden in het Dorpshuis De 5 Bogen aan de Prinses Margrietstraat 10 in Baambrugge. Sieradenreparateur Patricia zal hier ook weer aanwezig zijn 

Het Repair Café Mijdrecht start weer op de tweede en vierde donderdag van de maand, dus het is op 13- en 27 augustus open van 14:00 tot 16:00 uur.

Voor dit Repair Café wordt met spoed (het liefst in augustus al) een kundige en enthousiaste naaister én een ‘allround’ reparateur gezocht. Heeft u twee rechterhanden en bent u goed in het repareren van verschillende objecten? Meld u aan.

Dit Repair Café wordt gehouden in de Buurtkamer Mijdrecht, aan de Gosewijn van Amstelstraat 5.

Het Repair Café Abcoude start op de eerste vrijdag van de maand, dus het is op vrijdag 7 augustus a.s. open van 10:00 tot 12:30 uur.

Sieradenreparateur Patricia en computerdeskundigen Arno en George zijn ook weer van de partij.

Dit Repair Café wordt gehouden in het Dienstencentrum De Angstelborgh aan de Dorpszicht 22.

Repair Café Vinkeveen is verhuisd! Het start op de derde maandag van de maand, dus het is open op 17 augustus a.s. van 09:30 tot 12:30 uur.

Omdat in verband met de RIVM-maatregelen het Repair Café niet meer kan plaatsvinden in de Broedplaats, is het verplaatst naar Sociaal Cultureel Centrum de Boei aan de Kerklaan 32.

Neem voor meer nformatie contact op met Annemarie Keja, sociaal-cultureel werker van Tympaan-De Baat op telefoonnummer (0294) 28 48 24 of per e-mail via a.keja@stdb.nl.advertentie