Op pad met de VinkeveenFourYou-app

De Ronde Venen - De VinkeveenForYou-app biedt nu ook gratis interactieve routes, waarmee je kunt genieten van de prachtige natuur van De Ronde Venen. Het aanbod in de app bevat fiets-, wandel- en vaarroutes, voorzien van routebegeleiding en informatie over interessante locaties onderweg. De routes zijn te vinden in de VinkeveenForYou app onder het kopje ‘Geniet van mooie routes’.

Met de routes ontdekken bezoekers van De Ronde Venen de prachtige natuur, zeker nu veel
mensen in eigen land vakantie vieren. Maar ook voor bewoners van De Ronde Venen zijn de
routes interessant. Misschien ontdek je nog wel een plekje dat je helemaal niet kende. Bovendien
is er veel te vertellen over de omgeving en historische gebeurtenissen. Daarom zijn de meeste
routes voorzien van stops met informatie.

In de app zit een fietsroute met het thema ‘Strijd’. Tijdens deze route kom je van alles te weten over conflicten en gebeurtenissen tijdens de Tweede Wereldoorlog, die zich in de regio hebben afgespeeld.

Er is ook een fietsroute langs de vele molens in de omgeving. Voor de wandelaars bevat de app meerdere routes in natuurgebieden. Ook zijn er routes voor sloepen, motorboten, kano en SUP. Binnenkort komen daar nog een zeilpuzzeltocht en een speurtocht voor kinderen bij.

Weet jij een mooie route in de omgeving? Laat het weten via aanmelden@vinkeveenforyou.nl. Onder de drie mooiste inzendingen wordt een VinkeveenForYou-taart verloot, en uiteraard komt die route dan ook in de app.

De VinkeveenForYou-app is gratis te downloaden in de diverse app-stores.


advertentie