Nieuw seizoen Inloophuis 't Anker

Mijdrecht - Per 1 september a.s. is Inloophuis ’t Anker aan de Karekiet 49 in Mijdrecht, weer twee dagen per week geopend! Mensen die kanker hebben (gehad) en hun naasten en nabestaanden zijn van harte welkom op de dinsdag en/of donderdag tussen 10:00 en 15:30uur.

’t Anker biedt afleiding, lotgenotencontact en een luisterend oor. Behalve inloopmogelijkheden om onder het genot van koffie of thee bijeen te zijn, biedt 't Anker diverse activiteiten, ontspanning en gezelligheid. 

In verband met de coronacrisis was ’t Anker vanaf half maart gesloten. In juli en augustus was er een keer per week inloop op de dinsdagmorgen, iets waarvan veel gasten gebruik hebben gemaakt. ’t Anker voorziet duidelijk in een behoefte.

Met inachtneming van de RIVM-richtlijnen biedt het inloophuis een zo veilig mogelijke ontmoetingsplek. Ook na 1 september geldt het veiligheidsprotocol. Kijk hiervoor op de website.

Rekeninghoudend met de veiligheidsrichtlijnen starten de meeste activiteiten weer op. Voor sommige activiteiten, zoals de wekelijkse yoga-bijeenkomsten, is inschrijving van tevoren verplicht.
Daarbij wordt een maximaal aantal deelnemers gehanteerd, die ‘op afstand’ kunnen ontspannen o.l.v. deskundige begeleiders. 

Alleen het samen zingen in het Smartlappenkoor ‘Licht het anker’ kan voorlopig niet doorgaan. Het is nog te onduidelijk hoe de verspreiding van het coronavirus via zingen plaatsvindt. 

Nieuwe gasten zijn natuurlijk van harte welkom, maar moeten zich wel van tevoren telefonisch op 06 27 18 14 16 even aanmelden. Dan kan men in alle rust ontvangen worden en in gesprek gaan .

Kijk voor meer informatie op www.inloophuishetanker.nl en/of op de Facebookpagina.advertentie