Alzheimer Café Vinkeveen over 'hoe gaat het?'

Vinkeveen - Het Alzheimer Café Vinkeveen opent woensdag 9 september a.s. in aangepaste vorm zijn deuren in De Boei in Vinkeveen. Het programma duurt van 19:30 tot 21:00 uur. De zaal
is open vanaf 19:15 uur.

Tijdens dit Alzheimer Café wordt niet, zoals u gewend bent, gewerkt met een thema, maar gaan de  aanwezigen met elkaar in gesprek over de afgelopen periode. U kunt deze avond bij ons terecht met uw vragen en aangeven waar u behoefte aan heeft. Hoe heeft u de zorg voor uw naaste ervaren in de afgelopen periode, waarin we te maken kregen met het coronavirus?

Graag willen wij met u in gesprek gaan over wat goed gegaan is, maar ook wat anders of beter had gekund.

Dementieconsulente Margretha van Engelenburg en vrijwilligers van het Alzheimer Café zijn aanwezig voor een luisterend oor en voor het beantwoorden van uw vragen.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u met ons van gedachten wisselen en ervaringen delen, dan bent u van harte welkom. De bijeenkomsten zijn toegankelijk voor iedereen die te maken heeft met dementie.

In verband met de maatregelen van het RIVM en de 1,5 meterregel moet u zich voor deze avond vooraf aanmelden. Dat kan tot en met 3 september a.s. per e-mail via mantelzorg@stdb.nlof telefonisch op (0297) 23 02 80. Geef hierbij aan met hoeveel personen u komt.

Blijf thuis als u klachten heeft die passen bij het coronavirus.

Neem voor meer informatie contact op met Mantelzorg De Ronde Venen, onderdeel van Tympaan-De Baat op (0297) 23 02 80 of per e-mail via mantelzorg@stdb.nl.


advertentie