Netwerkbijeenkomst werkzoekenden

De Ronde Venen - Op 21 september a.s. is er vanaf 10:00 uur in de Bibliotheek Mijdrecht gelegenheid voor werkzoekenden om elkaar te ontmoeten en elkaar te helpen bij het zoeken naar (ander) werk.

Van 10:00 tot ongeveer 10:30 uur geeft gastspreker Pieter Scholten de deelnemers een overzicht van wat er anno 2020 allemaal komt kijken bij het vinden van een baan. Pieter is trainer bij het Werkcentrum van de gemeente De Ronde Venen. Op basis hiervan kunnen de bezoekers voor zichzelf bepalen welke stappen ze moeten gaan zetten.

Deelnemers kunnen vervolgens met elkaar in gesprek gaan om ervaringen te delen, en elkaar te helpen bij het zetten van die vervolgstappen. Een (andere) baan vinden kun je niet alleen!

Deze bijeenkomst is dé gelegenheid om op een laagdrempelige manier je netwerk uit te breiden. Dit heb je nodig om je positie als werkzoekende te verbeteren. 

Als gevolg van de coronamaatregelen is het aantal deelnemers aan de bijeenkomst beperkt. Daarom van tevoren graag aanmelden per e-mail via info@bibliotheekavv.nl of telefonisch bij de Bibliotheek Mijdrecht op (0297) 28 14 76.

Iedereen is welkom; men hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek om mee te kunnen doen.

Kijk voor meer informatie over deze en andere activiteiten van de bibliotheek op
www.bibliotheekavv.nl.


advertentie