Omleiding bussen door onderhoud Pieter Joostenlaan

Wilnis - In de periode van maandag 7 september tot en met vrijdag 18 december 2020 is de Pieter Joostenlaan in Wilnis vanwege werkzaamheden afgesloten voor alle verkeer. Syntus Utrecht rijdt daarom een omleiding met de lijndiensten die gebruik maken van de Pieter Joostenlaan.

In verband met de afsluiting rijden de buslijnen 123, 126, 130 en N26 via een andere route. Lijn 123 en lijn 130 rijden via de Industrieweg, Mijdrechtse Dwarsweg en de N212. Lijn 126 en N26 (richting Woerden) rijden via de Industrieweg en Veenweg.

Door de routewijziging vervallen in Wilnis de volgende haltes: Bozenhoven, Dr. Schaepmanplantsoen, Driehuis Kerk, Veldzijdeweg, Burg. Padmosweg, Herenweg, Molmlaan en Burg. de Voogtlaan.

Als vervanging van deze vervallen haltes kunnen reizigers gebruik maken van de haltes Mijdrecht Centrum, Zwenkgras, Burg. de Voogtlaan (lijn 126) en van SyntusFlex.

Kijk voor meer informatie op www.syntusutrecht.nl/omleidingenwilnis.

De vervallen haltes in Wilnis kunnen deels wel door SyntusFlex worden aangedaan. Daarom wordt de dienstverlening van SyntusFlex tijdelijk uitgebreid.

Gedurende de wegwerkzaamheden worden de volgende extra haltes aan SyntusFlex toegevoegd: Burg. Padmosweg, Driehuis Kerk, Veldzijdeweg Bozenhoven en Dr. Schaepmanplantsoen. Daarnaast worden de bedieningstijden van SyntusFlex tijdelijk verruimd.

Kijk voor meer informatie op de hierboven genoemde website.


advertentie