Kinder-EHBO bij de Mama Lokalen

De Ronde Venen - Met kinderen zit een ongelukje vaak in een klein hoekje. Een val uit het klimrek of van de trampoline is zo gemaakt. Kleine kinderen stoppen van alles in hun mond, maar weet
jij wat je moet doen bij een verslikking? 

Woensdagochtend 16 september a.s. komt Frans van EHBO Wilnis op de koffie bij Mama Lokaal Abcoude en op vrijdagochtend 18 september a.s. bij Mama Lokaal Mijdrecht. Hij zal wat vertellen over de meest voorkomende ongevallen bij baby’s en kinderen, hoe je ze voorkomt en hoe je moet handelen. En natuurlijk kun je Frans van alles vragen rondom dit thema. 

De afdeling Wilnis van de KNV EHBO heeft een groot aantal vrijwilligers die jaarlijks hulpverlenen bij meer dan 30 evenementen in De Ronde Venen en ze mag zich daarmee de actiefste EHBO-hulpverleningsorganisatie van de gemeente De Ronde Venen noemen. 

Kijk voor meer informatie over EHBO Wilnis op www.ehbowilnis.nl

Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) moeders elke woensdagochtend in Abcoude, en elke vrijdagochtend in Mijdrecht tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk aan bij de leeftijden van de kinderen natuurlijk ook bij de interesses van de mama's.

Kijk voor meer informatie over Mama Lokaal op www.ouderslokaal.nl.

Blijf bij gezondheidsklachten thuis. Zorg dat je goed je handen wast bij binnenkomst en houd afstand van elkaar.


advertentie