Van Scheppingen Haarden overgenomen

Mijdrecht - Van Scheppingen Haarden aan de Industrieweg in Mijdrecht is per 1 oktober a.s. overgenomen door Warmtestore, naar eigen zeggen de grootste en meest gespecialiseerde haardenzaak van Nederland. Warmtestore heeft eigen showrooms in Alblasserdam en Kampen.

Vanaf 1 oktober zullen de activiteiten van Van Scheppingen Haarden worden overgenomen door Warmtestore en overgaan in een nieuwe organisatie genaamd Warmtestore Mijdrecht. Van Scheppingen Haarden staat reeds meer dan 30 jaar bekend om haar hoogwaardige dienstverlening in de regio Amsterdam, Utrecht en Zuid-Holland voor zowel particuliere- als zakelijke opdrachtgevers.

Warmtestore denkt door haar formule toe te voegen aan Van Scheppingen Haarden haar positie in de markt te versterken om zo haar huidige- en toekomstige klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

De naam en het logo van Van Scheppingen Haarden blijft gevoerd worden in de regio, ondanks dat de naam van Van Scheppingen Haarden is gewijzigd in Warmtestore Mijdrecht.

Dion van Scheppingen zal aanblijven als mede-eigenaar, terwijl Daniël Verheij is aangesteld als bedrijfsleider. Daniël heeft jarenlange ervaring in 'haardenland'. 


advertentie