Wijzigingen bij Dorpshuis De Boei

Vinkeveen - Bij Dorpshuis De Boei in Vinkeveen wordt per 1 oktober a.s. op exploitatie-, beheer- en bestuursniveau een aantal wijzigingen doorgevoerd.

Per 1 oktober a.s. wordt de exploitatie van het horeca-gedeelte in De Boei uitgevoerd door Simone en Arwin Reijm, die handelen onder de naam Reijm Horeca. Dit bedrijf heeft ruime horeca-ervaring en pacht o.a. ook de horeca in Sport- en zalencentrum De Willisstee in Wilnis.

Ook treedt Reijm Horeca met ingang van 1 oktober a.s. op als beheerder van De Boei. Voor reserveringen etc. blijven het huidige telefoonnummer - (0297) 261 734 - en e-mailadres - info@deboeivinkeveen.nl - in stand.

Per oktober a.s. wordt het bestuur van de Stichting Ons Dorpshuis, de eigenaar van De Boei, versterkt met Odette Vermeulen. Zij is directeur bij het ROC Amsterdam en ze verzorgt momenteel de balletlessen in De Boei. Voorts treedt Jan Klerk tot het bestuur toe. Hij is een voormalig bestuurslid van de stichting, heeft ruime ervaring in het openbaar bestuur en is daarnaast bouwkundige. 


advertentie