Award VIB voor revitalisering bedrijfspand

Mijdrecht - Afgelopen week reikte de Vereniging Industriële Belangengemeenschap De Ronde Venen (VIB) een award uit wegens de revitalisering van een gebouw op het bedrijventerrein Mijdrecht.

Bestuursleden Daniël Storm en Hans van Veen reikten de 'Handen uit de Mouwen Award' uit aan Jaap en Mayckel Bos. Zij transformeerden het voormalige- uit 1974  stammende sterk verouderde Bos Sloopwerken- en Houtloodspand aan de Industrieweg naar een prachtig representatief pand. Het pand werd volledig omgebouwd naar een ondernemersplein.

"We hebben er voor gekozen om van hoogwaardige en esthetische materialen gebruik te maken, dat kostte iets meer maar je doet het maar één keer' zegt Jaap Bos. Vooral de verticale balken springen in het oog. "Het was een idee van Jos van Zijl en geeft echt 'smoel'", vult Mayckel aan.

In het pand, thans 'Delta 56' geheten, zijn o.a. de sportschool van Suppan en Jack's Diervoeders gevestigd. Daarnaast is een aantal units van 75 vierkante meter te huur.

Het bestuur van de VIB vindt de transformatie echt 'Handen uit de Mouwen" en bovendien een prachtig voorbeeld van revitalisering van bestaande gebouwen op het bedrijventerrein.


advertentie