Sporthuis Abcoude shopt lokaal voor lichtreclame

De Ronde Venen - Het Sporthuis Abcoude heeft lokaal geshopt. Voor de gevelreclame riep het de hulp in van het op het Bedrijventerrein Mijdrecht gevestigde Haaxman Lichtreclame.

Het Sporthuis is voorzien van een gevelreclame, met een uitstraling die, volgens Haaxman, past bij een gebouw dat tegenover woningen ligt. Het Sporthuis wilde een subtiele lichtreclame aan de gevel, die overdag en ’s nachts toch goed zichtbaar is.

De lichtreclame is dusdanig opgebouwd dat de verlichting niet aan de voorzijde uitstraalt, maar naar de zijkant. Zo ontstaat een lichtreclame die geen licht uitstraalt in de omgeving. Daarnaast is nog een extra dimmer aangebracht om de verlichting volledig naar wens aan te kunnen passen.

Bijzonder aan deze reclame is dat de letters zijn geprint met een 3D-printer. Dit is een techniek die uitstekend geschikt is voor kleinere letters en die steeds vaker wordt toegepast. 3D geprinte letters zijn duurzaam, het gebruikte basismateriaal is biologisch afbreekbaar en composteerbaar, dus milieuvriendelijk. Bovendien kunnen de letters zeer snel geproduceerd worden.

Haaxman Lichtreclame is een onderneming met meer dan 125 jaar ervaring op het gebied van lichtreclame.

Foto: Haaxman Lichtreclame


advertentie