Tandenpoetsen bij Mama Lokaal Abcoude

Abcoude - Een goede verzorging van het gebit van je peuter is heel belangrijk. Je kunt niet vroeg
genoeg beginnen je kind te leren dat veel zoetigheid slecht is voor het gebit, en dat goed poetsen het risico op gaatjes verkleint.

De eerste jaren zal jij als ouder diegene zijn die de tandjes van je kleine poetst. Waar moet je op letten? Hoe houd je de mond van je kleine gezond? Hoe wordt het geen dagelijkse strijd?

Mondhygiëniste Tanya Hoogendorp van Mondzorg Vinkeveen komt woensdagochtend 21 oktober a.s. bij Mama Lokaal Abcoude op de koffie om tips en handvatten te geven bij het tandenpoetsen van je kleine en ze neemt meteen de juiste tandenborstel/pasta voor je mee.

Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama's (en papa's) elke woensdagochtend tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders (en vaders) met kinderen van 0-4 jaar ontmoeten. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk aan bij de leeftijden van de kinderen en natuurlijk ook bij de interesses van de mama's.

Voor de allerkleinsten is er naast de georganiseerde activiteiten altijd wel iets leuks te knutselen en er kan in de mooie ruimte van de Bibliotheek volop gespeeld worden met elkaar.

De Mama Lokaal Kletspot staat standaard op tafel voor inspiratie, tips en leuke opvoedthema's. Op verzoek kunnen ook speciale gasten worden uitgenodigd zoals een draagdoekcoach, lactatiedeskundige, pedagoge, etc. 

Blijf bij gezondheidsklachten thuis. Zorg dat je goed je handen wast bij binnenkomst en houdt afstand van elkaar.


advertentie