Plek vrij bij gratis opfriscursus verkeerskennis

Vinkeveen - Er zijn nog plaatsen vrij bij de gratis opfriscursus verkeerskennis in Vinkeveen, meldt Tympaan-De Baat.

Verkeersregels veranderen. Telkens een klein beetje. Nieuwe verkeersborden, snelheden, wegmarkeringen en bijvoorbeeld voorrangsregels: wist u dat 40% van de verkeersregels in de afgelopen 15 jaar is aangepast? Het is voor iedere weggebruiker belangrijk de veranderingen in de verkeersregels bij te houden. 

Op initiatief van Tympaan-De Baat en Veilig Verkeer Nederland kunt u uw verkeerskennis opfrissen. Onder leiding van een deskundige voorlichter van Veilig Verkeer Nederland wordt u in 2 sessies bijgepraat over de huidige verkeersregels. Uiteraard is er ruimte voor vragen. 

Deze cursus is bedoeld voor senioren en is mede mogelijk gemaakt door subsidie van de provincie Utrecht. Deelname is gratis, wel wordt verwacht dat u beide dagdelen komt.

De trainingen zijn op donderdag 29 oktober en donderdag 26 november a.s. van 10:00 tot 12:00 uur in De Boei in Vinkeveen. 

De bijeenkomsten hebben een informatief karakter en het is dus geen examen. Deelname aan de theoriecursus is gratis. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Er is plaats voor 22 deelnemers. Inschrijven voor deze training kan bij Tympaan-De Baat, per e-mail via info@stdb.nl of telefonisch op werkdagen tussen 10:00 en 12:00 uur op (0297) 760 260.

Na aanmelding wordt een bevestiging van deelname toegestuurd, dat tevens dient als toegangsbewijs.


advertentie