Walk & Talk in Bibliotheek Mijdrecht

De Ronde Venen - Op maandag 16 november a.s. wordt in de Bibliotheek Mijdrecht een Walk & Talk gehouden, waarbij de CV centraal staat.

Je hebt al enige jaren werkervaring en je CV ziet er prima uit voor je oude of huidige functie. Nu wil je iets heel anders gaan doen. Je nieuwe functie lijkt echter geen logische banden te hebben met de oude CV. Hoe overtuig je toekomstige werkgevers nu dat jij bijzonder geschikt bent voor dat werk?

In deze workshop gaan de deelnemers aan de slag met het ‘aanpassen’ van je CV aan je gewenste functie. Uitgangspunt is dat je weet wat je wilt, maar nog niet weet hoe je dat handen en voeten moet geven.

Na de introductie van Rose-Marie Lucas van Rooskleurig Coaching, ga je snel zelf aan de slag! Het resultaat van de bijeenkomst is dat je weet hoe je je eigen arbeidsverleden, kennis en kunde zó in je CV kunt zetten, dat het aansluit bij de eisen van de vacature. Zo benadruk je dat jij bijzonder geschikt bent voor de functie.

Voorafgaand aan de workshop krijgen de deelnemers een opdracht huiswerk. Voor de workshop zelf neem je jouw CV en een voorbeeld-vacature mee. Daarmee kun je dan zelf aan de slag gaan.

De workshop bevat een mix van theorie, inspiratie en zelf aan het werk gaan. Je krijgt handvatten om daar zelf tijdens de bijeenkomst, maar ook thuis mee aan de slag te gaan.

De Walk & Talk is op maandag 16 november a.s. van 10:00 tot 12:00 uur  in de Bibliotheek Mijdrecht aan de Doctor J. van der Haarlaan 8 in Mijdrecht.

In de bibliotheek houdt men zich uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM. Daarom kunnen maximaal 10 personen aan de Walk & Talk meedoen. Opgeven hiervoor kan per e-mail via info@bibliotheekvv.nl, of door te bellen met de Bibliotheek Mijdrecht op (0297) 28 14 76.


advertentie