Bijeenkomst Scheidingspunt De Ronde Venen

Mijdrecht - Twijfel je over je relatie, of ben je in een scheiding verwikkeld? Weet je niet waar je moet beginnen of waar je goed aan doet?

Bij Scheidingspunt De Ronde Venen kun je kosteloos terecht voor het verkrijgen van informatie en
advies omtrent een relatiebreuk of scheiding. Tijdens de avond zijn Kwadraad Maatschappelijk
Werk, Pedagogisch Bureau en NHOW Mediation aanwezig om informatie te geven over het
scheidingsproces. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om onder vier ogen kort je privé-situatie te bespreken met een van de aanwezige deskundigen.

Uit elkaar gaan is nooit leuk. Je belandt vaak in een hectische periode, waarin verschillende zaken
aan de orde komen waarover je moet nadenken. Er moeten beslissingen genomen worden, die niet altijd makkelijk zijn. Wat zijn de juiste stappen om te zetten, kunnen we onze relatie nog herstellen? Moet je naar een mediator, naar een advocaat? Hoe zit het met afspraken omtrent de kinderen en wat gaat er allemaal veranderen in de financiële situatie? Het kunnen raadplegen van deskundigen kan helpend zijn.

Scheidingspunt De Ronde Venen vindt iedere maand plaats. De eerstvolgende keer is op maandag 2 november vanaf 19:45uur in het Gezondheidscentrum De Ronde Venen aan de Hoofdweg 1 in Mijdrecht.

Aanmelden is zeer gewenst en kan per e-mail via bureaudienst.derondevenen@kwadraad.nl.

Neem voor meer informatie contact op met Kwadraad op 088 900 4000 en vragen naar Marga Kraaijkamp of Sander Koster in De Ronde Venen.


advertentie