Hogere bijdrage gemeente aan zorgverzekering

De Ronde Venen - Heeft u een laag inkomen (tot 120% van het sociaal minimum) en wilt u zich uitgebreid verzekeren tegen (on)verwachte zorgkosten? Maak dan gebruik van de Gemeentepolis. Dit is een collectieve zorgverzekering die de gemeente aanbiedt samen met zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid.

De Gemeentepolis bestaat uit twee aanvullende verzekeringen met extra vergoedingen. De bijdrage aan de AV-Standaard is verhoogd van € 18 naar € 22 per maand en de bijdrage aan de AV-Top is verhoogd van € 22 naar € 26 per maand. De gemeente draagt dit jaar dus méér bij aan de collectieve zorgverzekering.

U kunt medio november overstappen naar de collectieve zorgverzekering. Dan maakt Zorg en Zekerheid de premies voor 2021 bekend. Ga naar www.gezondverzekerd.nl en kies daar gemeente De Ronde Venen. Daarna kiest u het pakket dat bij u past.

Heeft u vragen over de Collectieve Zorgverzekering of hulp nodig bij het overstappen? Neem dan contact op met Zorg en Zekerheid en bel met (071) 582 55 50

U heeft vragen over geld. Of heeft minder inkomen als gevolg van de coronacrisis. En daar maakt u zich zorgen over. Kom dan langs bij het Geldpunt aan de Karekiet 49 in Mijdrecht. Elke maandag van 13:30 tot 15:30 uur is het spreekuur. Buiten het spreekuur kunt u ook contact opnemen en kan worden gebeld op 06 86 86 02 17, of per e-mail via geldpunt@stdb.nl.


advertentie