VVV-cadeaukaart voor mantelzorgers

De Ronde Venen - De jaarlijkse Mantelzorgwaardering van gemeente De Ronde Venen op de Dag van de Mantelzorg komt dit jaar in de vorm van een VVV-cadeaukaart. Tegelijk maakte de gemeente bekend dat de mantelzorgpas die mantelzorgers in de afgelopen jaren ontvingen per 30 juni 2021 vervalt.

U zorgt voor iemand met wie u een persoonlijke band heeft. Dat kan zijn een partner, kind, buur of
vriend in De Ronde Venen. Wat voor u heel vanzelfsprekend is, verdient erkenning en waardering.
Op de Dag van de Mantelzorg ontvangen mantelzorgers dan ook een VVV-cadeaukaart. Deze
waardering van de gemeente komt tot stand met Mantelzorg De Ronde Venen.

Mantelzorg is langdurige zorg die vaak je leven beheerst. Maar het is ook je zorgen maken over een langdurig ziek familielid. Dat is in deze coronatijd extra zwaar. De hele dag thuis, betekent ook de hele dag zorgen. Dat maakt het thuis studeren of werken lastig. Je moet dan een deel van de zorg overdragen óf pakt juist extra taken op.

Op de Dag van de Mantelzorg ontvangt de mantelzorger een cadeau als bedankje van de gemeente voor de goede zorgen. Dat is dit jaar een VVV-cadeaukaart met daarop een bedrag van € 50. Op initiatief van de gemeenteraad is gekozen voor een cadeau dat breed te besteden is. De VVV-cadeaukaart kan besteed worden bij winkels en webwinkels.

“Met deze bon willen we u graag hartelijk bedanken voor alles wat u doet. Het zou fijn zijn als u de bon lokaal besteedt in één van de winkels in De Ronde Venen”, aldus wethouder Alberta Schuurs.

Bent u of kent u iemand die zorgt voor een ander voor minimaal 8 uur per week en 3 maanden per jaar? En woont degene die zorg krijgt in de gemeente? Schrijf u dan in bij Mantelzorg De Ronde Venen en ontvang een VVV-cadeaukaart! Het inschrijfformulier is te vinden op www.mantelzorgderondevenen.nl. Het mantelzorgcadeau kan tot de jaarwisseling worden aangevraagd.

Mantelzorgers ontvingen in de afgelopen jaren een mantelzorgpas voor de goede zorgen. Dit was een groene pas met een afbeelding van de Vinkeveense Plassen en met het logo van de gemeente erop. Heeft u (nog) tegoed op uw mantelzorgpas staan? Besteed het tegoed dan uiterlijk 30 juni 2021!


advertentie