Spelletjesmiddag voor Jonge Helden

De Ronde Venen - De Werkgroep Jonge Mantelzorgers in De Ronde Venen organiseert een spelletjesmiddag voor jonge mantelzorgers.

Is er iemand in jouw familie die jouw hulp vaak nodig heeft en jij bent jong? Meld je dan aan en kom op woensdag 11 november a.s. van 15:00 tot 17:00 uur naar de spelletjesmiddag in De Trekvogel aan de Karekiet 49 in Mijdrecht .

De Werkgroep Jonge Mantelzorgers in De Ronde Venen organiseert en begeleidt deze middag. Deze maand is het thema ‘spelletjes’, een volgende maand kan het thema ‘muziek’ zijn. Het is in ieder geval een middag speciaal voor jongeren tot 25 jaar, die thuis vaak iemand helpen of voor iemand helpen zorgen: Jonge Helden. 

Het thuis helpen of voor iemand zorgen, wordt mantelzorgen genoemd en dat doe je gewoon, maar het is soms best zwaar. Het kan lastig zijn om naast alles wat je moet en je huiswerk, een moment voor jezelf te hebben.

Daarom organiseert de Werkgroep deze middag voor jongeren die behoefte hebben aan vrolijkheid, ontspanning en contact met leeftijdgenoten.

Aanmelden kan via telefoonnummer 06 10 16 85 71 of per e-mail via 
mantelzorg@stdb.nl onder vermelding van je naam, adres en geboortedatum.


advertentie