Loyals wint zilveren Dutch Interactive Award

Mijdrecht - Tijdens een feestelijke live-online-uitreiking van de Dutch Interactive Awards zijn op 3 novemmber jl. de beste Nederlandse interactieve cases bekroond. Het op het Bedrijventerrein Mijdrecht gevestigde brand communicatiebureau Loyals sleepte in de categorie Digital Transformation een zilveren award in de wacht.

De Dutch Interactive Awards (DIA) zijn dé prijzen voor het allerbeste interactieve online werk van Nederlandse bureaus. De awards worden sinds 2010 jaarlijks uitgereikt. Emerce organiseert dit jaarlijks samen met Dutch Digital Agencies.

De show is het resultaat van een juryronde die eerder per videoverbinding plaatsvond. Op 11 september jl. presenteerden de 84 kanshebbers in 15 rubrieken hun werk aan de vakjury’s.

Om in aanmerking te komen voor de felbegeerde award hebben bureaus elk voorjaar de gelegenheid om hun cases aan te melden. Alle cases worden dan beoordeeld door een onafhankelijke jury bestaande uit industrie-experts. Zij beoordelen de DIA-cases op concept, design en UX, resultaat en optimalisatie. Elke categorie heeft een Gold en Silver Award.

Loyals won de zilveren award met haar case over 'Digitale transformatie voor groei bij The Rent Company'.

Directeur/eigenaar Youri Lieberton laat op zijn Facebookpagina weten 'Super trots (te zijn) op het winnen van de zilveren Dutch Interactive Award in de categorie Digital Transformation. (...) Een big shoutout naar het team voor deze fantastische prestatie en een grote dank aan The Rent Company voor het vertrouwen en het partnership.'


advertentie