Geluksmomentjes voor eenzame ouderen

De Ronde Venen - De Stichting Tjitze Hesselius gaat de komende weken geluksmomentjes organiseren voor eenzame ouderen in De Ronde Venen.

Meestal organiseert de Stichting Tjitze Hesselius gedurende de zomer allerlei activiteiten voor eenzame ouderen. Vanwege de corona lukte dat deze zomer niet. Maar nu de dagen korter worden is het voor alleengaande ouderen niet altijd even makkelijk. Reguliere activiteiten zijn gestopt en dat maakt de dagen lang.

Daarom gaat de stichting de komende weken een aantal geluksmomentjes organiseren. Heel dichtbij, gewoon voor de deur bij de ouderen, volledig coronaveilig.

De stichting beschikt over een bestand van regelmatige bezoekers van haar activiteiten. Maar ze ziet dat een aantal van deze mensen niet meer aan de activiteiten mee kan doen. Omdat de stichting zoveel mogelijk mensen wil bereiken, doet ze een oproep: Ben je alleen en op leeftijd, woon je in De Ronde Venen en heb je zin in iets leuks? Of ken je iemand bij jou in de buurt die alleen is en wel een verrassing kan gebruiken? Stuur dan een mail naar info@tjitzehesselius.nl, dan komen medewerkers van de stichting langs met een aardigheidje en een vragenformulier, om te horen of die ouderen mee willen doen.

Lukt mailen niet, ga dan langs bij het Servicepunt in de buurt of bel naar het Servicepunt, die helpen je graag.

Deze week gaan medewerkers met een leuke herfst-attentie langs bij zoveel mogelijk bij de stichting bekende ouderen. Behalve de attentie brengen ze ook een formulier mee om in te vullen, zodat ze later deze maand met een verrassing langskomen.

Zijn ze niet langs geweest? Stuur dan even een mail naar het hierboven vermelde emailadres, of
meld je aan via het Servicepunt.

Stichting Tjitze Hesselius organiseert activiteiten voor alleengaande ouderen uit De Ronde Venen. Inmiddels is ze al weer 5 jaar actief om gezelligheid te brengen met feesten, lezingen en museumbezoekjes. De activiteiten van de stichting zijn gratis, maar ze zijn alleen na aanmelding toegankelijk.

Kijk voor meer informatie op www.tjitzehesselius.nl.


advertentie