Pop-up Kunstgalerie in De Lindeboom

Mijdrecht - Het is kunstenaarsvereniging KunstRondeVenen gelukt tijdelijk een leegstaand winkelpand te huren in winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht. Daar is vanaf woensdag 8 december a.s. een pop-up kunstgalerie ingericht.

Deze maand zullen de leden van de kunstenaarsvereniging afwisselend exposeren in het kader van 'Kunst popt up'. Deze spontane expositie staat in december in het teken van ‘Kunst Kado’, dat in het verleden in de inmiddels gesloten galerie ‘Boven Verwachting’ werd georganiseerd.

De kunstenaars zullen daar hun werk verkopen, zodat men in deze cadeau-maand ook een fraai, origineel kunstwerk aan een geliefde, familielid of relatie cadeau kan geven.

Er zal een breed scala aan kunstuitingen worden gepresenteerd. onder meer schilderijen, tekeningen, foto’s, beelden, sieraden en keramiek. Er zal werk worden aangeboden in allerlei prijsklassen, zodat een origineel kunstwerk binnen ieders bereik zal liggen.

Je kunt in december van dinsdag tot en met zaterdag de kunst komen bekijken van 10:00 tot 17:00 uur. Aangezien de expositie voortdurend wisselt, is het interessant om regelmatig even binnen te lopen.

Indien zich geen definitieve huurder voor de winkel meldt en deze Kunst Kado-expositie voldoende belangstelling trekt, bestaat de mogelijkheid dat KunstRondeVenen ook na de jaarwisseling nog wisselende exposities in De Lindeboom blijft organiseren. Meer informatie over KRV en de aangesloten kunstenaars is te vinden op www.kunstrondevenen.nl.


advertentie