KerstInn De Ronde Venen coronaproof op tv

De Ronde Venen - Zie je, vooral dit jaar, op tegen de kerst en kun je wel een gezellig verzetje gebruiken? Kijk dan vooral naar de speciale tv-uitzending van KerstInn De Ronde Venen, die via RTV Ronde Venen wordt uitgezonden op eerste kerstdag om 14:00 uur (met herhalingen op tweede kerstdag).

Zo beleef je, zij het op enige afstand, toch de sfeer van de KerstInn zoals deze de afgelopen negen jaar heeft plaatsgevonden. Van 2012 tot en met 2019 (met uitzondering van 2018) werd tijdens de
kerstdagen een feestelijk samenzijn gehouden in resp. Het Eet & Drink Lokaal, het bedrijfsrestaurant van Walraven, de Willisstee en het clubgebouw van Tennisvereniging Mijdrecht.

Het zal geen verrassing zijn dat er door de corona-pandemie dit jaar ook geen KerstInn De Ronde Venen kan plaatsvinden. Met name voor de doelgroep van de KerstInn - iedereen die opziet tegen de feestdagen of die om verschillende redenen kerst niet kan of wil vieren met familie en/of
vrienden - is dit extra zwaar. Toch heeft de organisatie alles op alles gezet om een alternatieve, corona-proof editie van de KerstInn te verzorgen.

Op eerste kerstdag wordt, met een herhaling op tweede kerstdag, via RTV Ronde Venen een speciaal kerstprogramma uitgezonden, geheel in de inmiddels welbekende sfeer van de KerstInn.

Op deze manier wordt de doelgroep van de KerstInn toch optimaal bereikt, en vanuit ieders eigen huiskamer kunnen alle kijkers iets van de kerstgedachte en kerstsfeer meekrijgen. 

Maar dat niet alleen: er zijn ook nog leuke prijsjes te winnen! Om naar de tv-uitzending te kijken hoef je je natuurlijk niet aan te melden. Wil je kans maken op één van de prijzen die met de traditionele Muzikale Kerstbingo te winnen zijn, dan is (gratis) aanmelden wel verplicht.

Meld je vóór vrijdag 18 decembera.s. bij één van de locaties van Servicepunt De Ronde Venen per telefoon op (0297) 58 76 00 en laat je adres en telefoonnummer via de voicemail bij hen achter. Jouw persoonlijke bingokaart kan dan tijdig bij je bezorgd worden. De eerste 50 aanmeldingen
ontvangen een verrassing!

Wil je iemand uit De Ronde Venen een persoonlijke kerstgroet brengen? Schrijf deze dan op een kerstkaartje en deponeer deze ook vóór vrijdag 18 december in de speciaal daarvoor bestemde dozen bij één van de Servicepunten in Abcoude, Mijdrecht, Vinkeveen of Wilnis.

Tijdens de uitzending zal een speciale gast regelmatig de persoonlijke kerstgroeten voorlezen.advertentie