Parkeergarage De Passage 4 weken dicht

Mijdrecht - De parkeergarage onder De Passage in Mijdrecht, gaat vier weken dicht, in verband met renovatiewerkzaamheden, meldt de eigenaar van de parkeergarage.

Volgens de eigenaar heeft de parkeergarage, naast langparkeerders die parkeerplaatsen bezet hielden, de afgelopen jaren te lijden gehad van hangjeugd en vandalisme. Vandaar dat de eigenaar een grondige renovatie van de parkeergarage gaat uitvoeren. 

De vloer van de parkeergarage is door veelvuldig gebruik dusdanig versleten dat een nieuwe afwerklaag moet worden aangebracht. Tevens zullen schilderwerkzaamheden uitgevoerd worden en wordt de toegangsdeur vervangen.

De renovatie zorgt er voor dat de parkeergarage lichter wordt en dat het voor de consument prettiger wordt om er te parkeren. Met de renovatie hoopt de eigenaar ook de hangjeugd te verdrijven. 

Ook wordt het camerasysteem uitgebreid, zodat de locatie 24 uur per dag en 7 dagen per week kan worden gemonitord. Hierdoor krijgt men beter zicht op eventueel vandalisme, diefstal etc.

Het nieuwe toegangssysteem voorkomt door middel van kentekenregistratie lang parkeren, waardoor de parkeerplaatsen vrij blijven voor het winkelend publiek. De bezoeker parkeert 2 uur, conform blauwe zone, kosteloos. Na dit tijdvak zullen kosten in rekening gebracht worden.

Om al deze werkzaamheden uit te kunnen voeren, is de parkeergarage vanaf 18 januari a.s voor 4 weken gesloten.


advertentie