Directeur GroenWest vertrekt

Regio - Karin Verdooren, directeur-bestuurder van GroenWest, maakt per 1 april 2021 de overstap naar Woonstichting De Key in Amsterdam, waar zij de nieuwe directeur-bestuurder wordt.

Karin Verdooren: “De afgelopen acht jaar heb ik samen met alle collega’s van GroenWest en partners in de regio gebouwd aan een stevige thuisbasis voor onze huurders. Met focus op betaalbaarheid, nieuwbouw, duurzaamheid en leefbaarheid. De organisatie is klaar voor de opgave die er ligt en ik ben trots dat ik daar mijn steentje aan heb mogen bijdragen. Voor mij is het nu tijd voor een nieuwe stap. Ik laat GroenWest met een gerust hart over aan mijn collega’s en mijn opvolger.”

Voorzitter Casper Schouten van de Raad van Commissarissen: “Wij vinden het erg jammer dat Karin ons gaat verlaten en gunnen haar tegelijkertijd deze mooie nieuwe kans. Karin gaf sinds haar
aantreden richting en vorm aan de ontwikkeling van GroenWest tot een volwassen organisatie die
klaar is voor de toekomst. Ze deed dat met veel betrokkenheid en zocht daarbij nadrukkelijk de
verbinding. Met medewerkers, huurders en belanghouders. De Raad van Commissarissen is haar
zeer erkentelijk voor haar inzet. GroenWest staat er heel goed voor. Karin kan in onze ogen dan ook met trots op deze periode terugkijken.”

De komende periode zal de Raad van Commissarissen een tijdelijke opvolger werven en nadenken
over de definitieve opvolging van Karin Verdooren.

Woonstichting De Key is een woningcorporatie met ruim 32.000 verhuureenheden in Amsterdam en Diemen. Woningcorporatie GroenWest is werkzaam in het noordwestelijk deel van de provincie Utrecht, met bijna 12.000 verhuureenheden.

Op de foto: Karin Verdooren


advertentie