Unieke uitreiking Rondeveense Toppers

De Ronde Venen - Een jaar geleden werden tijdens de eerste editie van de Rondeveense Topper, meerdere kinderen in het zonnetje gezet. Tijdens een feestelijke bijeenkomst werden toen, onder luid applaus van vrienden en familie, de jeugdlintjes voor de eerste keer uitgereikt.

De feestelijke uitreiking van dit jaar zou oorspronkelijk vorige week woensdag plaatsvinden. Helaas moest vanwege de huidige coronamaatregelen voor een aangepaste vorm gekozen worden.

Maar niet getreurd: de invulling wordt dan wel anders, toch wordt deze editie heel bijzonder.

De kinderen die in aanmerking komen voor het jeugdlintje, vormen door hun maatschappelijke inzet een inspirerend voorbeeld voor anderen. Juist in deze lastige tijden wil gemeente De Ronde Venen hier volop aandacht aan besteden en dit aan niemand voorbij laten gaan. De kinderen die dit jaar een jeugdlintje ontvangen, zullen ondanks de huidige maatregelen, op een unieke manier worden verrast. Zij krijgen namelijk hun Rondeveense Topper thuis uitgereikt.

Vanaf deze week worden de jeugdlintjes uitgereikt. Dit kan wekelijks worden gevolgd via de gemeentelijke social media. Ook RTV Ronde Venen schenkt aandacht aan de uitreiking van de Rondeveense Toppers.

Alle informatie over het jeugdlintje is te vinden op www.derondevenen.nl/rondeveensetopper.


advertentie