Online informatiebijeenkomst financiële regelingen

De Ronde Venen - Op maandag 15 februari a.s. organiseert Mantelzorg De Ronde Venen in samenwerking met MantelzorgNL een online informatiebijeenkomst over financiële regelingen.

De bijeenkomst is er voor mensen die iemand in hun omgeving ondersteunen, bijvoorbeeld vanwege een ziekte, een fysieke-, verstandelijke of psychische beperking of hoge leeftijd. 

Het is niet gemakkelijk om wegwijs te worden in de huidige wet- en regelgeving. Sommige regelingen hebben mogelijk financiële consequenties waar u rekening mee moet houden, of juist profijt van kunt hebben. Het is dus belangrijk om uzelf goed te laten informeren.

Daarom geeft adviseur Rianne Hanning van MantelzorgNL u op een toegankelijke- en overzichtelijke wijze informatie over de verschillende (financiële) regelingen waarmee u te maken kunt krijgen. Na afloop van de bijeenkomst weet u welke financiële regelingen er zijn en waar u mogelijk profijt van kunt hebben. Zo kunt u met meer kennis uw belastingaangifte (laten) invullen of vragen stellen bij (gemeentelijke) instanties.

Om de bijeenkomst zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw situatie, kunt u al uw vragen die avond stellen.

De online informatiebijeenkomst duurt van 19:30 tot 21:00 uur. Deelname aan de bijeenomst is gratis. Aanmelden voor de bijeenkomst kan per e-mail via info@mantelzorgvhl.nl, o.v.v. uw naam, telefoonnummer en woonplaats Na aanmelding krijgt u uiterlijk op de dag zelf een e-mail met daarin de deelnamelink. U krijgt zo nodig telefonische hulp als u er niet uitkomt. 

Mantelzorg De Ronde Venen is er voor alle mantelzorgers in gemeente De Ronde Venen en geeft
ondersteuning bij de zorg voor een ander.

Kijk voor meer informatie op www.mantelzorgderondevenen.nl of telefonisch op (0297) 230 280.


advertentie