Maak kabouterhuis met knutselpakket NME

De Ronde Venen - De voorjaarsvakantie komt eraan. Bij De Woudreus hebben ze via via gehoord dat kabouters op zoek zijn naar woonruimte in onze gemeente.

Iedereen die de kabouters van harte welkom wil heten kan een extra voordeur en een of meer huisjes voor ze knutselen. Zet ze in de tuin of geef ze een plekje in je straat en wie weet heb je binnenkort een kabouter als buurman/-vrouw. 

De Woudreus biedt speciaal voor de voorjaarsvakantie een knutselpakket aan met spulletjes van natuurlijke materialen, waarmee een mooi kabouterhuis gemaakt kan worden. Ze zijn, zolang de voorraad strekt, te bestellen via www.dewoudreus.nl. De pakketten kosten € 3 per stuk. Ze kunnen op woensdag 17 februari a.s. coronaproof worden opgehaald bij De Woudreus in Wilnis. De pakketten zijn geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Is je kabouterhuis af, laat dan iedereen weten waar je kabouterhuis staat door De Woudreus te taggen op Instagram en/of Facebook - @nmedewoudreus - en noem de straat en de dorpskern waar je woont.

Wie weet krijg jij ook bezoek van een kabouter uit de buurt. En hartstikke leuk om te kijken of er ook een kabouter bij je vriendjes en vriendinnetjes in de tuin woont. Zo maken we een kabouterdorp in De Ronde Venen. Meedoen kan natuurlijk ook zonder dat je het knutselpakket hebt.advertentie