Online netwerkbijeenkomst werkzoekenden

Mijdrecht - Dit jaar organiseert de Bibliotheek opnieuw een reeks JobOn-netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden. Zolang het nodig is, gebeurt dat online. Tijdens deze bijeenkomsten staat het leren en vergroten van sollicitatievaardigheden centraal en gaan deelnemers aan de slag met interactieve oefeningen.

De eerste Zoom-bijeenkomst staat gepland op maandag 22 februari. 

Bij een JobOn-bijeenkomst ontmoet je andere werkzoekenden en ga je interactief aan de slag en vergroot je jouw sollicitatievaardigheden. In iedere bijeenkomst ontvang je praktische tips en handvatten die waardevol zijn bij het zoeken naar een andere baan.

Dit aanbod voor werkzoekenden is tot stand gekomen vanuit een samenwerking tussen JobOn, de landelijke community voor werkzoekenden, en de Koninklijke Bibliotheek. JobOn gelooft in de kracht van ontmoetingen en organiseert netwerkbijeenkomsten, workshops en online trainingen voor mensen die op zoek zijn naar een passende baan.

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? En weet je niet hoe dit aan te pakken? Zet de eerste stap en doe mee aan het Droombaanspel. Het bestaat uit zes stappen waarbij je in gesprek gaat met andere deelnemers die net als jij in-between-jobs zijn. Ga tijdens het Droombaanspel samen op zoek naar wat jouw ideale baan is en wat jij zelf kunt doen om je droombaan te vinden. 

Op maandag 22 februari van 10:00 tot 12:00 is de eerstkomende bijeenkomst. Je ontvangt na jouw aanmelding de link voor de Zoom-bijeenkomst. De bijeenkomst is gratis en je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Aanmelden kan per e-mail via info@bibliotheekavv.nl of telefonisch via (0297) 28 14 76.

Kijk voor meer informatie over deze bijeenkomsten op www.bibliotheekavv.nl/speciaal-voor/werkzoekenden.html.


advertentie