Jarig ROM-koor deelt uit

De Ronde Venen - Ondanks dat de leden van het ROM-koor al een jaar niet meer ‘live’ in normale setting met elkaar hebben kunnen repeteren, zitten zij niet stil. Via ZOOM wordt onderling contact gehouden en is zo aandacht voor het sociale aspect. Ook wordt wekelijks gerepeteerd en bijgeleerd via ZOOM onder leiding van dirigent Ferdinand Beuse. 

Om met elkaar iets positiefs te kunnen doen en een doel te stellen, is er voor gekozen een leuke medley van de Beatles op te nemen. De leden is gevraagd om thuis hun eigen partij in te zingen en deze in te sturen. Hier is één geheel van gemaakt. De beelden geven het lentegevoel weer. Zo heeft het ROM-koor, wederom vanuit huis, toch gezamenlijk als koor voor een positief filmpje gezorgd.

De start van de lente was een mooi moment om dit project af te ronden en het eindresultaat te delen met de buitenwereld. Het eindresultaat is online te bekijken via de Facebookpagina en via YouTube

En er is nog meer te delen! Het ROM-koor is jarig en viert een prachtig 35-jarig jubileum en wie jarig is, deelt uit. De koorleden hadden natuurlijk ontzettend graag family, friends & fans getrakteerd op een prachtig live concert. Op dit moment is live samen zingen als koor echter helaas niet mogelijk. 

Maar wat nu wèl mogelijk is, is genieten van mooie muziek, vanuit je eigen huis. Daarom gaat pianist James Pollard iedereen op zondag 28 maart om 12:00 uur, live laten genieten van een lunchconcert vanaf het orgel (Maarschalkerweerd en Zoon, 1894) vanuit de katholieke kerk in Kockengen. Het leuke is iedereen kan mee genieten via het YouTube-kanaal van het ROM-koor.

Organist James heeft een mooi programma samengesteld, vol liedjes uit het ROM-repertoire en positiviteit. Live is dit natuurlijk het leukste, maar later terugkijken is ook mogelijk.

Dit concert wordt u aangeboden door het ROM-koor en is mogelijk gemaakt door de medewerking van O.L.V. Tenhemelopneming te Kockengen.


advertentie