Lenterit voor Ronald McDonald Huis Utrecht

De Ronde Venen - Na een onderbreking van een jaar vanwege de uitbraak van het coronavirus, wordt dit jaar weer een Lenterit verreden. De opbrengst daarvan is bestemd voor het Ronald McDonald Huis in Utrecht.

Al vele jaren wordt door de Lions Mijdrecht-Wilnis een Lenterit in april georganiseerd. Vele goede doelen, zoals de Stichting Haarwensen, Stichting Typmpaan-De Baat, Stichting Hoogvliegers, CliniClowns en vele andere konden hierdoor worden ondersteund.

Inmiddels is bekend dat de Lenterit 2021 op zondag 18 april a.s. kan starten. De Lions Mijdrecht-Wilnis nodigen dan ook iedereen uit hieraan mee te doen. De rit staat dit jaar in het teken van het Ronald McDonald Huis in Utrecht.

Bij de Lenterit is elke auto welkom. Hoewel het natuurlijk geweldig is om mooie klassiekers of snelle sportauto’s te verwelkomen, die nemen jaarlijks ook deel aan de Lenterit, zijn er ook heel veel deelnemers die met hun “gewone” auto deelnemen. Het gaat natuurlijk om de gezelligheid én om het steunen van het goede doel.

Starten voor de Lenterit kan op 18 april a.s. van 10:30 tot 12:00 uur bij Hotel Mijdrecht Marickenland aan de Provincialeweg 3 in Mijdrecht.

Deelnemers worden verzocht rustig in hun auto te wachten. Een van de Lions komt u geheel conform de coronaregels verwelkomen en een pakket brengen. Nadat de instructies goed zijn doorgelezen, kan worden gestart.

De route van dit jaar is uitgezet. De weersvoorspellingen zien er goed uit. Alles is klaar om er weer een geslaagde editie van te maken. De route van circa 125 kilometer voert langs de mooiste plekjes in het Groene Hart.

Alle informatie staat in het boekje dat bij de start wordt uitgedeeld. Onderweg zal er nog een verrassing zijn. Voor kinderen zal een leuk spel gespeeld worden vanuit de auto. 

Aan het einde van de middag vindt digitaal een prijsuitreiking plaats. Deze kan thuis worden gevolgd.

Deelname aan de Lenterit kost € 37,50 per voertuig. Een lunchpakket kost € 16 per persoon en een borrelplank voor thuis kost € 7,50 per persoon.

Dor deel te nemen aan de Lenterit steunt u het Ronald McDonald Huis Utrecht. Daar logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Elk jaar logeert er ook een aantal gezinnen uit De Ronde Venen. Het huis krijgt geen subsidie van de overheid en is afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers.

Voor € 37,50 per auto inschrijving heeft u een gezellig dagje uit en steunt u tevens het goede doel.  De Lenterit is georganiseerd door Lionsclub Mijdrecht-Wilnis in samenwerking met Hotel Mijdrecht Marickenland.

Volg de Lenterit nu ook op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws: 

www.facebook.com/lenteritNL
www.twitter.com/lenterit 
www.instagram.com/lenteritNL


advertentie