Zomeractiviteiten Stichting Tjitze Hesselius

De Ronde Venen - Ook voor alleengaande ouderen staat de zomer weer voor de deur, iedereen is met vakantie, veel clubjes hebben zomersluiting, kortom er is niet veel te doen. Daarom organiseert Stichting Tjitze Hesselius deze zomer weer allerlei gezellige activiteiten voor alleengaande ouderen.

Op 22 juni is een bezoek aan het museum Beelden aan Zee in Scheveningen georganiseerd. Het vertrek is om 09:00 uur vanaf het Argon parkeerterrein aan de Hoofdweg in Mijdrecht. Voor geïnteresseerden is er op 8 juni a.s. om 13:30 uur een lezing over de beelden in het museum, in het Oude Parochiehuis aan de Bozenhoven 152 in Mijdrecht.

Op 12 juli a.s. zijn organiseert de stichting in het restaurant van Bowlingcentrum Mijdrecht een supergezellige middag die in het teken staat van vakantie. Het thema is “Vakantieman, Gezellig he?” Deelnemers zijn welkom vanaf 12 uur voor een heerlijke lunch, gezellige muziek en een leuke quiz helemaal in vakantiesfeer.

Op 2 augustus a.s. is het weer BBQ-en op de Vinkeveense Plassen. De deelnemers zijn deze keer te gast bij de Plashoeve. Er gaat uiteraard ook weer gevaren worden. De deelnemers worden na 14:00 uur ontvangen met een kopje thee of koffie.

De stichting kan er voor zorgen dat deelnemers thuis worden opgehaald. Dit kan bij het aanmelden worden vermeld.

De activiteiten van Stichting Tjitze Hesselius zijn voor alleengaande ouderen en gratis toegankelijk, Aanmelding voor de activiteiten is wel verplicht. Aanmelden kan via info@tjitzehesselius.nlof als u niet beschikt over internet via de Servicepunten in de gemeente.

Vergeet niet te vermelden over welke activiteit het gaat en of u opgehaald wilt worden. Bij een aantal activiteiten is een beperkt aantal deelnemers mogelijk. Hier geldt vol = vol.

Tjitze Hesselius was een Mijdrechtenaar, die zijn hele leven vrijgezel is gebleven. Toen hij ouder werd, besefte hij dat het alleen zijn ook zijn mindere kanten had. Iets dat hij zag bij zichzelf, maar vooral ook bij ouderen. Dit heeft hem doen besluiten zijn nalatenschap in te zetten voor de bestrijding van eenzaamheid bij ouderen in De Ronde Venen.

Kijk voor meer informatie op www.tjitzehesselius.nl.


advertentie