Al bijna 45% bewoners buitengebied wil snel internet

De Ronde Venen - Na één maand campagnevoeren, heeft al 44% van de bewoners van het buitengebied, de gebieden in De Ronde Venen zonder kabelaansluiting, zich ingeschreven om echt snel internet te krijgen in de toekomst. Nog 16% te gaan en het initiatief is geslaagd.

Om dit te halen, gaan de komende twee weken de 30 ambassadeurs van het initiatief langs de deuren, om mensen zich ter plaatse in te laten schrijven of ze te wijzen op de website www.derondevenen.snelinternetbuitengebied.nl om zich daar in te schrijven.

Met deze laatste loodjes is men er bij de organisatie van overtuigd, dat de 60% gehaald gaat worden. Dit is de eenmalige kans om dit voor elkaar te krijgen, anders komt in de buitengebieden van De Ronde Venen nooit snel internet met goede kwaliteit TV-diensten, en komen de bewoners daar nooit af van de schotels en de digitenne-aansluitingen.

De ambassadeurs roepen dus iedereen in de buitengebied-gemeenschap op, zich in te schrijven, jong en oud, werkend en wonend in het mooie buitengebied van gemeente De Ronde Venen.advertentie