Kamer van Koophandel organiseert Online StartersEvent

De Ronde Venen - Op dinsdag 31 mei organiseert de Kamer van Koophandel (KvK) van 10:00 tot 22:00 uur het Online StartersEvent. Iedereen met plannen voor een eigen bedrijf, kan dan vanaf computer, tablet of smartphone deelnemen. Het Online StartersEvent is te volgen via kvk.nl/klaarvoordestart.

Hoe kom ik aan klanten? Ga ik slagen als ondernemer? Weet ik alles wat ik weten moet, ook over de financiële kant van mijn bedrijf? Het zijn vragen die starters en  aspirant-ondernemers sterk bezighouden. Zij kunnen zich op het Online StartersEvent door middel van webinars, live vragensessies, stappenplannen en downloads laten informeren en inspireren. Vragen kunnen via chat, Twitter, Facebook, WhatsApp en e-mail direct gesteld worden aan een team van adviseurs, dat tot 22:00 uur, gereed zit om die vragen te beantwoorden. Naast adviseurs van de Kamer van Koophandel zijn ook experts aanwezig van de Belastingdienst, UWV, BBIE, Qredits en SIDN.

Bart Veldkamp, voormalig winnaar van Olympisch goud langebaanschaatsen, is gastheer op het Online StartersEvent. Hij is sinds kort zelf ondernemer en deelt zijn ervaringen. De vergelijking met topsport is snel gemaakt: van geloven in jezelf en risico’s nemen, tot doorzettingsvermogen.

Meer informatie over het programma is HIER te vinden op de site van de Kamer van Koophandel. Hier kan men zich ook aanmelden voor het Online StartersEvent. Kijk HIER voor een promotie-video voor het Online StartersEvent.

Deelname aan het Online StartersEvent is gratis.advertentie