Meiden 2 CSW na opmerkelijke inhaalrace tweede geworden

Wilnis - De Meiden 2 van CSW, hebben het seizoen 2015-2016 afgesloten op de tweede plaats in de ranglijst. Hieraan ging een opmerkelijke inhaalrace vooraf.

Na een moeizame start van de tweede helft van het seizoen, met twee verliespartijen, hebben de meiden van CSW MA2 een opmerkelijke inhaalrace ingezet. Van de zes volgende wedstrijden werden er vijf gewonnen.

Door wat afgelastingen in februari en maart, stonden de afgelopen week drie wedstrijden op het programma. De eerste twee wedstrijden, beide tegen Buitenveldert MA1, werden gewonnen met respectievelijk 5-3 en 6-1. Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen EVC MA1 uit Edam op het bord.

Met Anne van den Beitel (MC2), die als keepster inviel, werd al snel duidelijk dat de MA2 ook hier de winst binnen ging halen. Gedurende de gehele eerste helft had het team een enorm veldoverwicht en de 3-0 ruststand had zelfs nog hoger uit kunnen en moeten vallen. Uiteindelijk werd met een hattrick van Iris van der Hoeven, twee doelpunten van Leticia de Sa en een goal van Natasja Borgstede de eindstand  6-0.

Met acht winstpartijen uit de laatste negen wedstrijden, en uiteindelijk een tweede plek in de competitie, een uitstekende prestatie van CSW MA2!

Op de foto vlnr Adlain Hoogvliets, Vera Verweij, Isa Kroon, Jessica Hamenyimana, Natasja Borgstede, Anouk Hameetman, Iris van der Hoeven, Noëlle Kroon, Floor Piena, Debora Meijers. Op voorgrond: Suzanne Pijper, Leticia de Sa, Anne van den Beitel en Maxime Roelvink. Liggend trainers/coaches William Roelvink, Rob Borgstede en Peter Pijper.


advertentie