Boerderij Lindenhoff loopt Hart-Hoofdprijs mis

Amsterdam/Baambrugge - Niet Boerderij Lindenhoff uit Baambrugge, maar Stayokay is de trotse winnaar van de Hart-Hoofdprijs 2016. Dinsdagavond 24 mei werd tijdens een speciale bijeenkomst voor ondernemers in De Hallen in Amsterdam, de prijs uitgereikt. In totaal zijn 26.977 stemmen op de genomineerde ondernemers voor de prijs uitgebracht. Stayokay wist de Hart-Hoofdprijs met een verschil van een paar honderd stemmen te winnen.

Stayokay is een voortzetting van de Nederlandse Jeugdherberg Centrale, waar vooral groepen, backpackers, scholen en zakelijke gasten verbleven. De organisatie transformeerde in 2003 tot Stayokay, en zette een moderne en duurzame koers in.

Er waren zes ondernemers genomineerd, waaronder Boerderij Lindenhoff uit Baambrugge. Ondernemers gefinancierd door Triodos Bank. Stuk voor stuk enthousiaste mensen die zich onderscheiden door hun bijzondere manier van werken en de positieve beweging die zij in gang zetten.

Jaarlijks reikt Triodos Bank de Hart-Hoofdprijs uit aan de meest inspirerende en vernieuwende ondernemer gefinancierd door de bank. De winnaar maakt kans op € 10.000, te besteden aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf.

Kijk HIER naar het interview in ons nieuwsprogramma Nieuwsronde, met Dirco te Voortwis van Boerderij Lindenhoff over zijn nominatie.


advertentie