Eigenaar Mijdrechtse Spectrum Verf breidt uit in België

Mijdrecht - Nadat de Vanesch Verf Groep onlangs het in Mijdrecht gevestigde Spectrum Verf van Akzo Nobel overnam, waardoor zij de exclusiviteitsrechten van Lesonal voor Nederland en Vlaanderen verwierf, heeft zij per direct de Vlaamse Sikkens-distributeur De Maesschalck overgenomen. De Maesschalck is al sinds 1963 Sikkens autolakkendistributeur voor een groot deel van Vlaanderen. Vanuit de vestigingen Erembodegem en Sint-Niklaas zal de Vanesch Verf Groep onder de naam “De Maesschalck h” de merken Lesonal en Sikkens gaan voeren.

Paul van Esch, algemeen directeur/eigenaar van Vanesch Verf Groep zegt verheugd te zijn met de aanwinst: “Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om onze lange-termijndoelstellingen te realiseren. We hebben nu een basis gelegd om in België verder ons marktaandeel met Lesonal en Sikkens te vergroten.”

Frans, Lieve en Jan De Maesschalck, de voormalige directie van De Maesschalck h nv: “Vanesch Verf is de ideale partner voor de overname van ons familiebedrijf. Hun strategie en visie sluiten uitstekend aan bij onze waarden: kwaliteit, service en een persoonlijke benadering. Wij wensen hen dan ook veel succes bij het uitbouwen van hun relaties in Vlaanderen en het verderzetten van De Maesschalck h nv.” 


advertentie