Wegens groot succes: extra uitje naar Vinkeveense Plassen voor alleengaande ouderen

Wilnis - De Stichting Tjitze Hesselius is overspoeld met aanmeldingen voor de activiteiten deze zomer. Daar is zij trots op!

Omdat de activiteiten ook heel snel al weer vol zaten moest de stichting veel ouderen teleurstellen. Gelukkig kan de stichting nu melden dat zij op 9 augustus a.s. opnieuw het Varen op de Vinkeveense Plassen en BBQ organiseert. 

We zijn te gast op De Plashoeve waar de deelnemers vanaf 14:00 uur van harte welkom zijn. Aansluitend wordt op de plassen gevaren, en worden deelnemers weer aan de wal op een lekkere BBQ getrakteerd.

De stichting kan er weer voor zorgen dat u thuis wordt opgehaald, wanneer u dit meldt bij het aanmelden.

De activiteiten van de stichting zijn voor alleengaande ouderen en gratis toegankelijk, aanmelden is wel verplicht. Dat kan via info@tjitzehesselius.nl of als u geen internet heeft via de Servicepunten. Vergeet niet te vermelden over welke activiteit het gaat en of u opgehaald wilt worden. Bij een aantal activiteiten is een beperkt aantal deelnemers mogelijk , hier geldt vol = vol.

Tjitze Hesselius was een Mijdrechtenaar die zijn hele leven vrijgezel is gebleven. Toen hij ouder werd besefte hij dat het alleen zijn ook zijn mindere kanten had, dat zag hij bij zichzelf, maar vooral ook bij ouderen. Dit heeft hem doen besluiten om zijn nalatenschap in te zetten voor de bestrijding van eenzaamheid bij ouderen in De Ronde Venen.

Kijk HIER voor meer informatie.


advertentie