Bébouw Midreth verbouwt winkelcentrum De Lindeboom

Mijdrecht - Hoorne Vastgoed, de eigenaar van het winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht, en Bébouw Midreth uit Mijdrecht, hebben overeenstemming bereikt over de revitalisering van winkelcentrum De Lindeboom. De overeenkomst is tijdens de Provada, de jaarlijkse vastgoedbeurs in de RAI, ondertekend.

Winkelcentrum De Lindeboom aan de Dorpsstraat in Mijdrecht wordt gerevitaliseerd tot een aantrekkelijk, toegankelijk, compact en eenduidig winkelcentrum, waarbij de bestaande winkeliers zoveel mogelijk de kans krijgen om in De Lindeboom te blijven.

Het winkelcentrum van 5.450 m2 wordt uitgebreid , de huidige winkels worden intern verbouwd en de gevels van de winkels worden geüpgraded. De huidige winkeliers, de nieuwe huurders en omwonenden worden nauw bij het proces nauw. Voor het ontwerp van de renovatie en gedeeltelijke nieuwbouw is MIII Architecten betrokken.

Al voor de zomervakantie wordt een begin gemaakt met de revitalisatie; na de bouwvak wordt gestart met de sloop van delen van het gebouw en wordt de nieuwbouw opgestart. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd om de overlast voor winkeliers en winkelend publiek zoveel mogelijk te beperken. 

Volgens prognose zal de gehele revitalisatie eind 2018 gereed zijn.


advertentie