Ruben Smit - De Nieuwe Wildernis - geeft filmworkshop voor kinderen in Nieuwkoop

Regio - Op woensdag 15 juni geeft Ruben Smit een filmworkshop voor kinderen in Bezoekerscentrum Nieuwkoopse Plassen, aan de Dorpsstraat 116 in Nieuwkoop.  Afgelopen mei won deze BN’er de Nationale Natuurquiz op televisie. Eerder regisseerde hij de natuurfilm 'De Nieuwe Wildernis'.

De workshop begint om 13:00 uur en is gratis toegankelijk voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar, die lid zijn van OERRR. Aanmelden voor OERRR kan in het bezoekerscentrum. Ouders mogen aanwezig zijn bij de voor- en nabespreking in het bezoekerscentrum, maar ze varen niet mee.

De middag start in de filmzaal van het bezoekerscentrum. Daar leer je van Ruben de basis van het film maken. Daarna stap je aan boord van fluisterboot Blauwjantje om in het plassengebied prachtige filmshots te gaan maken. 

Op en in de Nieuwkoopse Plassen vind je genoeg boeiende onderwerpen voor een natuurfilm. Er zijn velden vol met prachtige waterlelies, gele plomp en krabbenscheer. Met een beetje geluk vliegt een aalscholver, kiekendief of lepelaar in de buurt van onze fluisterboot. Met een camera vol prachtige natuuropnamen keer je aan het einde van de middag huiswaarts. Neem wel je eigen iPad, smartphone of digitale camera met filmfunctie mee!

Aanmelden voor deze filmworkshop van Ruben Smit kan HIER


advertentie