BEO uit Baambrugge krijgt geld van Schipholfonds voor judomatten

Baambrugge - Sportvereniging BEO uit Baambrugge heeft zaterdag 11 juni een bedrag van ruim € 1.400 gekregen van het Schipholfonds voor de aanschaf van judomatten. 

In verband met het 100-jarig bestaan van Luchthaven Schiphol, organiseerde het Schipholfonds een 'Schiphol is jarig jeugdactie'. Jeugdleden van sportverenigingen uit de omgeving van Schiphol, konden daarbij geld verdienen voor hun sportverenigingen, door een aanvraag in te dienen. Het Schipholfonds ontving tussen half januari en eind maart ruim 300 'mooie, lieve, leuke aanvragen, vaak met filmpjes, tekeningen en knutselwerkjes.' Met hulp van het publiek, ruim 46.000 stemmers, werden uiteindelijk 53 winnaars van de actie aangewezen.

Op zaterdag 11 juni reikte Tom Egberts, voorzitter van het Schipholfonds, aan de 53 winnaars van de actie een cheque met het bedrag van de donatie uit. Sportvereniging BEO ontving een cheque voor een bedrag van € 1.442,38. Dit geld wordt besteed aan de aanschaf van judomatten.

Sportvereniging BEO heeft een breed sportaanbod, dat varieert van peuter- en kleutergym tot conditietraining, judo, streetdance, free-running, turnen en volleybal. Kijk HIER voor meer informatie over Sportvereniging BEO en HIER voor meer informatie over het Schipholfonds.advertentie