Stichting Roparun steunt Stichting Haarwensen

Mijdrecht – Stichting Haarwensen in Mijdrecht ontvangt een bedrag van € 72.000 van Stichting Roparun. Dit bedrag is een bijdrage voor 50 pruiken voor kinderen met kanker in België. 

Michael Beenhakker, directeur Stichting Roparun: “We zijn blij dat we een bijdrage kunnen leveren aan het belangrijke werk van Stichting Haarwensen. We kunnen mensen niet beter maken, maar we kunnen wel proberen er voor te zorgen dat ze zich wat beter voelen. Daarom ondersteunen we doelen die helpen ons motto waar te maken: Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven. In het jubileumjaar van de Roparun hebben we inmiddels 162 doelen ondersteund voor een bedrag van meer dan € 4,5 mln”

 Volgend jaar start de Roparun op zaterdag 3 juni in Parijs en Hamburg. De inschrijvingen zijn inmiddels van start gegaan.

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Ruim 8.500 lopers, fietsers, chauffeurs en verzorgers zamelen met deze sportieve prestatie geld in voor mensen met kanker.

De Roparun is ontstaan in 1992. In 25 edities hebben 108.000 deelnemers meegedaan aan de Roparun, hebben 2.000 vrijwilligers zich ingezet en is meer dan € 73 miljoen opgehaald voor mensen met kanker. Met de opbrengsten zijn 1.400 projecten ondersteund die het leven van mensen met kanker veraangenamen.

Kijk HIER voor meer informatie over Roparun.


advertentie