Ook in de zomermaanden Alzheimer Café in Abcoude

Abcoude - Het Alzheimer Café is een bijeenkomst van en voor mensen die te maken hebben met de gevolgen van dementie. 

Het Alzheimer Café Abcoude organiseert elke twee maanden een bijeenkomst over een onderwerp dat over deze problematiek samenhangt. Ook in de zomer.

De eerstvolgende bijeenkomst is op 27 juli van 19:30 tot 21:00 uur in de Angstelborgh aan de Dorpszicht 22 in Abcoude.

Er wordt dan gesproken over het thema Dementie, en dan? Het gesprek zal worden ondersteund met een aantal korte videofragmenten uit een documentaire van Ireen van Ditshuyzen. Deze fragmenten zullen gevolgd worden door dialoog en uitwisseling. 

Hebt u te maken met dementie in uw omgeving? En wilt u meer weten? Dan is dit een mooie gelegenheid om kennis te maken met wat het Alzheimer Café voor u kan betekenen. De bijeenkomsten zijn altijd rustig, warm, respectvol en discreet. In een vertrouwelijke sfeer, vaak omlijst met mooie levende muziek, worden ervaringen uitgewisseld en wordt kennis gedeeld.

Alzheimer Cafés Abcoude worden in 2016 nog gehouden op 27 juli, 28 september en 30 november. Alle bijeenkomsten vinden plaats in De Angstelborgh (Tympaan-De Baat) aan de Dorpszicht 22 te Abcoude. Het programma begint om 19:30 uur en eindigt om 21:00 uur. Deuren openen om 19:00. De toegang is gratis.


advertentie