60-jarige PAUW Bedrijven neemt bedrijventerrein Mijdrecht onder handen

De Ronde Venen - PAUW Bedrijven bestaat dit jaar 60 jaar. In een tijdbestek van 60 jaar heeft het bedrijf zich ontwikkeld van een sociale werkplaats tot een sociaal ondernemer.  Samen met  de ondernemers in de regio biedt PAUW werk en daarmee kansen aan die mensen die het niet op eigen kracht redden in onze maatschappij. 

Als waardering voor de jarenlange samenwerking met ondernemers in De Ronde Venen nam PAUW dinsdag 30 augustus ‘het bedrijventerrein Mijdrecht onder handen’.

‘De samenwerking met het lokale bedrijfsleven is van groot belang. Zij zorgen, met ondersteuning van PAUW, tenslotte voor het werk voor díe inwoners, die niet zelf in staat zijn een baan te vinden. Deze mensen hebben extra aandacht en begeleiding nodig om passend werk te vinden.

Veel bedrijven in De Ronde Venen zien dat ook zij hierin een rol kunnen vervullen. Met een passend cadeau voor het bedrijfsleven  willen we deze inzet waarderen!’ aldus Els Uijting, algemeen directeur PAUW Bedrijven.

In overleg met ondernemersvereniging VIB nam een groep PAUW-collega’s, afkomstig vanuit alle PAUW-geledingen, dinsdagochtend 30 augustus het bedrijventerrein Mijdrecht vanaf de Industrieweg onder handen. Er werd zwerfvuil opgeruimd, prullenbakken werden geleegd en waar nodig werd wat klein groen-werk meegenomen.  

PAUW Bedrijven is het sociaal werkbedrijf in de regio Lekstroom, Stichtse Vecht en de Ronde Venen. Het bedrijf ondersteunt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om aan de slag te komen. Het werken bij een reguliere werkgever staat hierbij voorop. Lukt dat (nog) niet, dan zorgt PAUW voor werk binnen één van de eigen diensten: Productie, Groenvoorziening, Schoonmaak of Kringloopbedrijf Kringkoop. 


advertentie