Eerste paal van 'Wilnis Wit' geslagen

Wilnis - De nieuwbouwwijk 'De Maricken' in Wilnis krijgt steeds meer vorm. De eerste eengezinswoningen worden binnenkort opgeleverd. Afgelopen week is Bouwmaatschappij Verwelius gestart met de bouw van de prestigieuze twee-onder-één-kapwoningen van Wilnis Wit.

De eerste heipalen zijn vorige week geslagen, waarna de bouw van de woningen wordt voortgezet. Naar verwachting wordt over circa 1 tot 1,5 jaar de eerste woning opgeleverd.

De twee-onder-één-kapwoningen van Wilnis Wit zijn ontworpen door Jan des Bouvrie. De woningen kenmerken zich dan ook door de wit gestucte wanden aan zowel aan de binnen- als buitenzijde. Deze witte woningen vormen de blikvanger van de nieuwe wijk en zijn markant gelegen aan de statige Marickenlaan.

Er worden 2 varianten gebouwd: type Bianco en type Blanc. De woningen verschillen van elkaar in grootte (respectievelijk 216 m2 en 180 m2) , gevelindeling en de pergola aan de voorzijde van de woning. Alle woningen zijn met de achtertuin aan een sierwater gelegen.

In het verkoopkantoor op de bouwlocatie langs de Mijdrechtse Dwarsweg, kunnen geïnteresseerden terecht voor meer informatie over deze bijzondere woningen. Brockhoff Makelaars is iedere woensdag- en vrijdagmiddag van 15:00 tot 17:00 uur aanwezig om geïnteresseerden nader te informeren. Tevens zijn zij telefonisch bereikbaar op 020-543 73 75.

De wijk zal de komende jaren verder groeien. Zo volgen er binnenkort nieuw type twee-onder-één-kapwoningen en daarna appartementen.


advertentie