RTV Utrecht zoekt mooiste plekjes van de provincie

Regio - RTV Utrecht is op zoek naar de mooiste plekjes van de provincie

 Voor het nieuwe seizoen van het RTV Utrecht-programma Mijn Mooiste Plek is presentatrice Evelien de Bruijn op zoek naar de mooiste, leukste of avontuurlijkste natuurplekken in de provincie Utrecht. Inwoners van de provincie kunnen hun favoriete plek opgeven en een aantal van deze plekken bezoekt Evelien dan samen met hen. Dit levert verrassende ontmoetingen op met bijzondere mensen, maar vooral een prachtige kijk op de landschappen die de regio rijk is. 

De provincie Utrecht is veelzijdig: plassen, zandverstuivingen en bossen, maar ook kastelen, forten en buitenplaatsen. Genoeg plekken om te recreëren op de fiets of wandelend en zo vlakbij de stad. 

In 'Mijn Mooiste Plek' ontdekt Evelien de Bruijn de provincie Utrecht aan de hand van uw favoriete plekken. Daarbij heeft zij hulp nodig van de inwoners van de provincie. Heeft u een favoriet natuurgebied, speelbos,wandel- of fietsroute of een bijzondere plek om zomaar lekker te genieten van de natuur? Laat het weten en wie weet gaat u samen met Evelien op pad om te laten zien waarom juist die plek zo speciaal is voor u.

Met het programma probeert Evelien de kijker te stimuleren deze prachtplekken te bezoeken en eropuit te gaan. Mijn Mooiste Plek wordt in het voorjaar van 2017 uitgezonden door RTV Utrecht.

Uw mooiste plek opgeven kan per e-mail via plek@rtvutrecht.nl. Vermeld daar dan ook uw gegevens bij. 

De serie is mede mogelijk gemaakt door: Provincie Utrecht, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, Utrechts Landschap,  IVN, Prins Bernhard Cultuurfonds en K.F. Hein fonds.


advertentie