Politie zoekt dader inbraak in Wilnis

Wilnis - Een bewoner van de Mijdrechtse Dwarsweg in Wilnis, verlaat op woensdagmiddag 13 juli 2016 rond 15:00 uur zijn woning. Hij doet de binnendeur van de stal naar de woning op slot en hangt de sleutel in een andere ruimte.

Als hij rond 18:00 uur thuiskomt, ziet hij tot zijn verbazing diezelfde sleutel in het slot van zijn woning zitten. Het blijkt dat iemand met de sleutel de woning is binnengekomen.

Het huis van de man is doorzocht en zijn bankpas met daarbij de pincode is verdwenen. Er is ook een geldbedrag van meer dan € 100 gestolen.

Hoewel de man zijn pinpas meteen heeft laten blokkeren, heeft de dief dan op diezelfde middag al € 1.250 gepind bij de bank aan de Bozenhoven in Mijdrecht. Hij is daarbij gefilmd. Kijk HIER voor het filmpje.

Het signalement van de verdachte luidt:

- man
- lichtgetinte huidskleur
- slank postuur
- had een donker petje op met een korte klep
- droeg een donkere, gewatteerde jas met horizontale stiknaden
- had een overhemd aan met witte kraag
- had een grote zonnebril op met zilveren of witte pootjes.

De politie heeft de volgende vragen: herkent u de verdachte of weet u misschien wie hij is? Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie op 0800-6070, of gebruik het tipformulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden, of als u liever uw naam niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem op het gratis telefoonnummer 0800-7000 of gebruik het online formulier van Meld Misdaad Anoniem.


advertentie