Actie voor binnentuin Maria-Oord in Vinkeveen

Vinkeveen - De binnentuin van het Careyn Maria-Oord in Vinkeveen moet worden opgeknapt. Medewerkers van Groepswonen zijn een actie gestart om hiervoor het geld bij elkaar te krijgen.

Niet naar buiten kunnen wanneer je wilt! Voor veel bewoners van Groepswonen in Maria-Oord de dagelijkse praktijk. Er is een grote binnentuin, maar door jarenlange verzakking kunnen ze daar alleen nog in via een provisorische, onveilige hellingbaan. Zelfs met begeleiding vaak ondoenlijk. Ook zijn er onveilige plekken, zoals de vijver die geen stevig hek meer heeft.

Er moet dus grondig worden opgeknapt. Daar is een mooi plan voor opgesteld, met een fijn groot terras op hoogte. Maar waar haal je met de tegenwoordige budgetkrapte het geld vandaan?

Medewerkers van Groepswonen hebben daarom de handen ineengeslagen en ze proberen nu het benodigde geld zelf bij elkaar te krijgen met fondsen en crowdfunding. Helpt u mee?

Op zaterdag 29 oktober is de kick-off van de actie in Maria-Oord. Deze start om 11:30 uur met een presentatie van de plannen en de bekendmaking van de bijdragen uit fondsenwerving en de uitleg van de crowdfundingsactie.

Tijdens de kick-off treedt het Shantykoor de Turfschippers op. Verder is er muziek, een Rad van Fortuin, sjoelen, jeu de boules en andere spellen, marktkramen met eten, curiosa en producten. De opbrengst komt rechtstreeks ten goede aan de binnentuin.

De organisatoren hopen op een gezellige dag met veel bezoekers.

Vrijwilligers zijn die dag niet inzetbaar voor vervoer van en naar Brinkzicht, dus wordt een beroep gedaan op familie en betrokkenen.

Kijk HIER naar een item over de actie voor de binnentuin van het Maria-Oord in ons nieuws- en actualiteitenprogramma Nieuwsronde.

Doneren kan HIERElk bedrag is welkom!


advertentie