Prijzenregen tijdens start herontwikkeling 'De Lindeboom'

Mijdrecht - Vrijdag 14 oktober jl. is de aftrap gegeven voor de herontwikkeling van het winkelcentrum 'De Lindeboom' in Mijdrecht. De winkeliers van 'De Lindeboom' organiseren daarom een actie voor hun klanten.

Winkelcentrum 'De Lindeboom' in Mijdrecht wordt vernieuwd! En om dat te vieren, geven de winkeliers leuke prijzen weg. Met als topper: een prijs naar keuze t.w.v. € 450. Hoe je kans maakt? Simpelweg door te winkelen en je kassabon in te leveren.

De Lindeboom wordt komende jaren verbouwd tot een aantrekkelijk, toegankelijk en modern winkelcentrum. De huidige winkels zullen zoveel mogelijk blijven bestaan, maar dan wel in een nieuw jasje. En omdat de verbouwing gefaseerd verloopt, is de overlast voor winkeliers en het winkelend publiek beperkt. Consumenten kunnen dus gewoon door blijven winkelen.

En dat laatste wordt nu extra aantrekkelijk gemaakt, want met elke kassabon van een winkel in De Lindeboom maak je kans op leuke prijzen. Vul op elke kassabon naam, telefoonnummer, e-mailadres en postcode in, en deponeer de kassabon daarna in de actiebrievenbus bij Banketbakkerij Mens & Westerbos.

Meedoen aan de actoe kan van 14 oktober t/m 25 november.

Op vrijdag 25 november worden uit alle kassabonnen de winnaars getrokken. Op zaterdag 26 november is de grote prijsuitreiking. Naast een prijs naar keuze t.w.v. € 450 maak je kans op leuke verrassingspakketten.


advertentie