Herontwikkeling winkelcentrum De Lindeboom gestart

Mijdrecht – In het centrum van Mijdrecht, is Hoorne Vastgoed vrijdag 14 oktober jl. begonnen met de vernieuwing en uitbreiding van winkelcentrum De Lindeboom. Het ten dele verouderde complex werd vorig jaar door Hoorne Vastgoed verworven en zal ingrijpend worden gemoderniseerd.

Behalve supermarkt Boni gaat ook nieuwkomer Action als belangrijke trekker fungeren. De lokale aannemer Bébouw Midreth zal de bouw uitvoeren.

De vernieuwing van het circa 4.400 vierkante meter omvattende winkelcentrum wordt in fases uitgevoerd en moet in het eerste kwartaal van 2018 gereed zijn. Er komen onder meer nieuwe gevels en tevens wordt een passage gerealiseerd.

Dat gebeurt op basis van een door M3 architecten gemaakt ontwerp. Daarin worden vormen van de beeldbepalende biscuitfabriek De Lindeboom die op de locatie stond, gecombineerd met een eigentijdse strakke toepassing van onder meer glas.

Vrijdag 14 oktober is de herontwikkeling gestart met de onthulling door een van de winkeliers van een groot bouwdoek aan de kant van het Burgemeester Haitsmaplein. Voordat het doek onthuld werd, werden er speeches gegeven door wethouder Anco Goldhoorn, Ralf Dressel van Bébouw Midreth en Jan Heeremans van Hoorne Vastgoed.

Kijk HIER naar de reportage die wij maakten over de start van de herontwikkeling.


advertentie