Sinterklaasfeest voor alleengaande ouderen

Mijdrecht - De Stichting Tjitze Hesselius organiseert op 30 november a.s. vanaf 13:30 uur een Sinterklaasfeest voor alleengaande ouderen in het Bowlingcentrum Mijdrecht aan de Ontspanningsweg 1a in Mijdrecht.

Het belooft een 'ouderwets Sinterklaasfeest' te worden met de Sint, pieten, pepernoten en speculaas. Er zal worden gezongen en er mag gedanst worden. Ook is er bingo met mooie prijzen.

Aanmelden voor dit Sinterklaasfeest kan per e-mail via info@tjitzehesselius.nl. Ouderen die van huis willen worden opgehaald, kunnen dit bij hun aanmelding vermelden.

De Stichting Tjitze Hesselius zet zich in voor alleengaande ouderen. Dat veel ouderen eenzaam zijn is geen nieuws, helaas komen ze in alle rangen en standen voor. Maar wellicht is het wel moeilijker voor hoger opgeleide ouderen om uit de eenzaamheid te komen. Het taboe is groot, maar wat doe je als je ineens alleen komt te staan bij het overlijden van je partner? Hoe richt je dan je sociale leven in, samen op stap was gezellig maar in je eentje? De stichting wil zich inzetten om juist voor deze mensen leuke activiteiten te organiseren.


advertentie